PauloNeto999 Game 1

Leagues Played
Esoccer eWorld Cup - 12 minuters spel 2

Results

Esoccer eWorld Cup - 12 minuters spel 07/16 16:15 - PauloNeto999 Game 1 v EmreYilmaz Game 1 L 0-2
Esoccer eWorld Cup - 12 minuters spel 07/16 09:05 - PauloNeto999 Game 1 v LJR_Peixoto Game 1 W 2-0

**Spelstil:**

PauloNeto999 Spela 1 är ett lag som är känt för sin aggressiva och offensiva spelstil. De använder sig av snabba passningar, trick och kreativa drag för att överväldiga motståndarna. Med sin överlägsna tekniska färdighet och förmåga att skapa chanser är de ett ständigt hot i offensiven.

**Försvar:**

Trots sin offensiva inriktning har PauloNeto999 Spela 1 också en stark försvarslinje. Deras försvarare är snabba, fysiska och skickliga på att läsa motståndarnas anfall. De arbetar tillsammans för att minimera antalet skott och ge målvakten bästa möjliga stöd.