Antalya Akdeniz University

Leagues Played
Turkey Uni League 1

Results

Turkey Uni League 03/29 12:00 1 Giresun University v Antalya Akdeniz University W 59-63
Antalya Akdeniz Üniversitesi basketbol takımı, Türkiye'de bulunan bir profesyonel basketbol takımıdır. Takım, 1982 yılında kurulmuştur ve Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmektedir. Takımın renkleri mavi ve beyazdır ve maçlarını Antalya Spor Salonu'nda oynamaktadır.

Antalya Akdeniz Üniversitesi basketbol takımı, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden köklü bir takımdır. Takım, tarihinde bir Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanmıştır. Ayrıca, Avrupa kupalarında da mücadele etmiştir.

Takımın baş antrenörü Murat Özyer'dir. Takımda şu anda Sertaç Şanlı, Erkan Veyseloğlu, Caner Erdeniz, Ömer Faruk Yurtseven, Furkan Korkmaz ve Cedi Osman gibi önemli oyuncular bulunmaktadır.

Antalya Akdeniz Üniversitesi basketbol takımı, Türkiye'nin en başarılı takımlarından biridir. Takım, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmektedir ve Avrupa kupalarında da boy göstermektedir. Takımın hedefleri arasında Türkiye Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu ve Avrupa kupalarında başarı elde etmek bulunmaktadır.