Results

Algeriet - Elite Championship - Damer 04/26 09:00 - JF Khroub damer v CF Akbou damer W 1-2
Algeriet - Elite Championship - Damer 04/16 13:00 - CF Akbou damer v ASE Bejaia damer W 7-0
Algeriet - Elite Championship - Damer 03/22 13:30 - USF Bejaia damer v CF Akbou damer W 0-7
Algeriet - Damligan 02/16 09:00 - CF Akbou damer v ASE Alger Centre damer W 5-0
Algeriet - Damligan 01/19 09:00 - CF Akbou damer v Afak Relizane damer D 1-1
Algeriet - Damligan 01/12 09:00 - CS Constantine damer v CF Akbou damer W 0-3
Algeriet - Damligan 01/04 10:00 - CF Akbou damer v JF Khroub damer L 0-1
Algeriet - Damligan 12/15 09:00 - CF Akbou damer v USF Bejaia damer W 6-0
Algeriet - Damligan 12/08 08:00 - CF Akbou damer v MZ Biskra damer W 6-0
Algeriet - Elite Championship - Damer 12/01 08:00 - CR Belouizdad damer v CF Akbou damer W 1-2

Failed to score 1 1 0
CF Akbou damer är ett algeriskt fotbollslag som spelar i den algeriska kvinnliga fotbollsligan. Klubben är baserad i staden Akbou och grundades 2007.

År 2020 vann CF Akbou damer sitt första algeriska mästerskap och säkrade därmed en plats i CAF Women's Champions League. I turneringen mötte de AS FAR, AS Mande och Bayelsa Queens. De vann en match, spelade oavgjort en och förlorade en, och slutade på andra plats i gruppen.

Några av de mest kända spelarna i CF Akbou damer är:

* Nabila Laouadi
* Kahina Hadid
* Houria Salim
* Myriam Benlabed
* Lina Bellahouel

CF Akbou damer är ett av de mest framgångsrika fotbollslagen i Algeriet. De har vunnit fyra algeriska mästerskap och en algerisk cup. Klubben har också representerat Algeriet i CAF Women's Champions League flera gånger.